Per Sant Jordi, “Gimcana d’intercanvis periodístics i literaris”

Gimacana_Intercanvis

El Màster en Comunicació, Periodisme i Humanitats, en col·laboració amb SomAtents, Scanner FM i Mentrestant, et proposa un Sant Jordi diferent: no compris, escolta, intercanvia… i, és clar, llegeix. Qué gaudeixis de la primera “Gimcana d’intercanvis periodístics i literaris” a la Rambla del Raval!

La primera edició d’aquesta “Gimcana d’Intercanvis periodístics i literaris” tindrà com a principal protagonista el Raval, ja que les activitats, en general tenen lloc a la rambla del barri barceloní. La nostra gimcana té tres parades principals i, atent, a cadascuna d’elles demana el teu full del Fanzine que han preparat els alumnes del MECOPH, quan acabis tindràs un llibret complert amb cròniques, entrevistes i reportatges! Pel que fa a aquesta gimcana d’intercanvi cultural i sensitiu, aquí et fem cinc cèntims de les tres activitats que ofereix. I recorda, és oberta a tothom que hi vulgui participar:

1. Retrats paral·lels | 13.15h | Entrevista en directe a ‘El petitet’: Donar veu a qui no la té, visibilitzar les històries del nostre veïnat. Amb Esteve Plantada, Aina Torres i Gemma Casamajó. Lloc: ‘Carpa TotRaval’, Rambla del Raval.

2. Poesia i periodisme | 14.30h | Llegim al jardí: Descobrir els punts de contacte entre el periodisme i la poesia i recitar-los. Lloc: Jardins de Rubió i Lluch (antic Hospital de la Santa Creu).

3. Book crossing | 15:00h | Intercanviar llibres que ens han marcat: Cada persona que vulgui participar portarà un llibre i n’agafarà un altre. A dins hi posarà un missatge, una frase, un desig! L’intercanvi es mantindrà al llarg del dia. Lloc: ‘Carpa SomAtents’, Rambla del Raval.

Apunta’t, comparteix, l’esdeveniment de Facebook i, sobretot, vine el dia 23 d’abril!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s