Dues trobades per donar la benvinguda al Mecoph

Anys del boom

Cartell de la xerrada del periodista de ‘La Vanguardia’, Xavi Ayén.

S’inicia la quarta edició del Màster en Comunicació, Periodisme i Humanitats (Mecoph), amb prop d’una quinzena de matriculats que rebran la benvinguda del director del màster, Albert Chillón. A banda, aquest dijous s’inicia el cicle de conferències #TrobadesMecoph amb Xavi Ayén; la setmana que ve ens visitarà Kiko Amat.

Aquests dies del mes de gener acaben el període de docència lectiva els alumnes de la tercera edició del Mecoph, que iniciaran el Taller on escriuran el seu projecte final del màster de periodisme literari fins al juny, tutoritzats pels professors Miqui Otero i David Vidal. D’aquesta manera, el dia 13 de gener a la tarda, s’inicia la quarta edició del Màster en Comunicació, Periodisme i Humanitats (Mecoph), amb prop d’una quinzena de matriculats que rebran la benvinguda del director del màster, Albert Chillón.

Trobades Mecoph

En aquestes setmanes d’inicis i d’inauguracions, doncs, el Màster convida a tota la comunitat estudiantil a assistir també a dues trobades amb periodistes i escriptors que el Mecoph programa per aquest dijous 15 i per al dijous 22: #TrobadesMecoph (podreu seguir-ne la difusió a les xarxes socials).

Cartell de la xerrada de Kiko Amat

Cartell de la xerrada del novel·lista Kiko Amat.

La primera correrà a càrrec de Xavi Ayén, periodista cultural de La Vanguardia, que parlarà sobre Aquellos años del boom, García Márquez, Vargas Llosa y el grupo de amigos que lo cambiaron todo, el llibre que li ha portat deu anys de feina i amb el que ha guanyat el Premio Gaziel de Biografías y Memorias. La presentació la farà en Miqui Otero a les 16:30h a l’Aula 7 de la Facultat de Ciències de la Comunicació UAB.

Una setmana més tard, visita la mateixa Facultat en Kiko Amat. En aquest cas, el dijous 22 a les 16:30h a l’Aulari Central (Aula 36), per parlar sobre l'”Articulisme Emocional”: novel·lista, autor de quatre llibres publicats a Anagrama, Amat explicarà el seu mètode per escriure articulisme des del jo a Cultura/s (La Vanguardia), Babelia (El País) o Jotdown. L’acompanyarà en Miqui Otero fent la presentació.

Podreu seguir totes les novetats sobre les trobades i el nou curs del Mecoph al web del Màster i a les xarxes socials, Facebook i Twitter.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s