Literatura en clau d’humor

Martín Piñol en una imatge promocional

Martín Piñol en una imatge promocional

El professor del Màster en Humanitats i Periodisme Literari (MECOPH), Martín Piñol, presenta l’espectacle “Lecturas obligatorias”. Segona temporada d’un monòleg sobre “les virtuts de la literatura, les misèries de la vida d’escriptor i els traumes dels llibres llegits a classe”.

El professor de guió del MECOPH, Martín Piñol, porta dotze anys dedicant-se a l’humor, ja sigui a Paramount Comedy, cadena a la qual va escriure i va col·laborar a “Noche sin tregua” o “Solo ante el peligro”, com a guionista a sèries com “Gran Nord” o “El cor de la ciutat”, i com a escriptor, amb una vintena de llibres del gènere, com Una de vampiros o l’últim, 200 locuras para que te quedes conmigo. 

Ara es posa al capdavant de la segona temporada de la seva hilarant forma de barrejar dues de les seves dedicacions: humor i literatura. “Lecturas obligatòries” pretén trobar connexions entre les desavinences autor-històries, la vida de l’escriptor frustrat i d’altres tòpics -o no tan tòpics-.

Més informació a l’esdeveniment del monòleg a Facebook o al web de Piñol.

El profesor de guión del MeCoPH, Martín Piñol, lleva doce años dedicándose al humor, ya sea en Paramount Comedy, cadena en la que escribió y colaboró en “Noche sin tregua” o “Solo ante el peligro “, como guionista en series como “Gran Nord” o “El cor de la ciutat”, y como escritor, con una veintena de libros del género, como Una de vampiros o el último, 200 locuras para que te quedas conmigo.

Ahora se pone al frente de la segunda temporada de su hilarante forma de mezclar dos de sus dedicaciones: humor y literatura. “Lecturas obligatorias” pretende encontrar conexiones entre las desavenencias autor-historias, la vida del escritor frustrado y otros tópicos -o no tan tòpics-.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s