Gemma Casamajó presenta ‘Terra campa’

En el marc de la Setmana de Poesia de Barcelona, la professora del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura, Gemma Casamajó, presenta el seu darrer llibre: Terra campa. En la presentació estaran així mateix el poeta Francesc Parcerisas i el periodista Toni Cruanyes. Serà aquest dissabte 17 a les 12:00 h a la llibreria La Calders, a Barcelona.
Terra campa és, en paraules de l’autora, “un llibre de poesia que també es pot llegir com una novel·la” i que explica la història d’una família de difunts, els Farràs Montardit, i des de la mort parla de la vida. Casamajó va guanyar amb Terra campa el V Premi de Poesia Jordi Pàmias i està editat per Pagès Editors.

Ja pots veure el Booktrailer de Terra campa.

Terra campa (Barcelona)

Cartell de la presentació del libre

———————-
En el marco de la Semana de Poesía de Barcelona, la profesora del Departamento de Medios, Comunicación y Cultura, Gemma Casamajó, presenta su último libro: Terra campa. En la presentación estarán asimismo el poeta Francesc Parcerisas y el periodista Toni Cruanyes. Será este sábado 17 a las 12:00h en la librería La Calders, en Barcelona.
Terra campa es, en palabras de la autora, “un libro de poesía que también puede leerse como una novela” y que cuenta la historia de una familia de difuntos, los Farràs Montardit, y desde la muerte habla de la vida. Casamajó ganó con Terra campa el V Premio de Poesía Jordi Pàmias y está editado por Pagès Editors.
Ya puedes ver el Booktrailer de Terra campa
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s