Jornada de Doctorands

La I Jornada de Doctorands del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura de la Universitat Autònoma de Barcelona ha aplegat una desena d’estudiants, que s’han reunit a la sala de graus per presentar i debatre sobre els seus projectes. La trobada ha servit per posar en comú els projectes de recerca, per tal de crear sinèrgies i d’obrir vies de col·laboració entre els investigadors predoctorals.

IMG_1267

Els estudiants han debatut les seves temàtiques, els enfocaments i la metodologia emprada en el disseny de la investigació, i han posat sobre la taula les dificultats de delimitar l’objecte d’estudi.

La diversitat en les temàtiques dels projectes ha permès un debat ampli i enriquidor entre els assistents. Alguns dels temes tractats han estat els moviments socials i el ciberespai, el concepte de cibercultura, com fer recerca sobre les xarxes socials, l’anàlisi crítica del discurs (ACD) aplicada a casos concrets o com dissenyar el treball de camp de la investigació. Alguns dels doctorands han trobat ponts d’enllaç entre els seus projectes de tesi, fet que els permetrà col·laborar en les seves recerques. Els estudiants han acordat realitzar més trobades de manera regular.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s